Jangan Lupe Follow tau!!!

Monday, September 20, 2010

Potong Mood Betul!!!!!

Hai....

Memang potong mood betul lah...huhuhuhu nak tau kenapa Nadia nak marah sangat nie...Bukan nak marah dah nie, rase cam dah nak mengamuk pon ade gak...Bayangkan dah lah hari nie baru masuk opis lepas dua minggu cuti, kerja belambak-lambak .....Boleh pulak 2 orang budak bawahan Nadia sambung cuti...eeeeeeeeee memang geram beb...

Bukan Nadia nak cemburu sebab cuti mereka lulus tapi melampau...dah lah cuti awal seminggu pas2 nak sambung lagi seminggu..campur pulak cuti opis bagi dua minggu...Ha maksudnye mereka cuti raye sebulan beb...Alasan mereka tiket nak balik KL tak ade ,dah abis...(Alasan bodoh)...Mentang-mentang lah boss baik die naik tocang lah...Yang lagi bengang tu...Mereka baru dua bulan start kerja...Nadia yang dah 4 tahun kerja pon tak berani nak buat camtu...

p/s:- Cuaca mendung sekarang nie...tido pon cam best ni...Tapi kerja banyak...wawawaaaaaaa...



TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

1 comment:

  1. Sabar nadia...tak baik orang atasan marah-marah selalu naik cepat kena darah tinggi...Yang penting bagi contoh yang terbaik untuk orang bawahan.

    ReplyDelete