Jangan Lupe Follow tau!!!

Thursday, September 23, 2010

Percayalah!!!!!!!!!!!!

Hi...Salam Petang yang Mendung...

Hari nie lunch makan McD...huhuhuh sedangkan kemarin baru cakap tak nak makan McD lagi coz nak on diet...hiiihihihihih tak tahan dengan godaan sebenarnya...Sebab ternampak iklan McD kat paper...Memule buat bodoh je tapi tiba-tiba lapar terus terpikir Mc delivery...hihihihiihi... Tapi mungkin azam tu kuat lagi so makan separuh je..separuh lagi offer kat budak opis...hihihihhi...

Tapi percayalah nie adalah McD Nadia yang terakhir...mungkin untuk 2 bulan terdekat nie lah...hiihihiihi..kene lah slow-slow kan sebab McD adalah salah satu favorite Nadia..hiiihihii...

Bye bye kesayanganku...hihihi emo lah pulak...

p/s:- Usaha tangga kejayaan...betul tak kawan-kawanku??? :>


TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

2 comments:

  1. bigmac!nak jugak please ;)
    btw, hai baru first time datang sini ;D

    ReplyDelete
  2. hi Bazilah...Hiihiihih tergodakan......

    ReplyDelete