Jangan Lupe Follow tau!!!

Thursday, September 2, 2010

Akhirnya Boleh gak Raye....

Hai semue..ari nie ade gumbira sikit lah huhuhuh coz semalam lepas berbuke my cousin ajak pegi Jusco..kat Alpha Angle..fikir punye fikir last2 pegi gak lah memandangkan raye nie tak de kasut kan..Sampai-sampai je lepas my cousin dah agak lame memilih baju tok anak die..Nadia pon ape lagi...
" kak, lambat lagi ke? klw lambat orang nak turun jab lah nak cari kasut kat Vincci jab.."
Die angguk je... ape lagi chow lah cam tak cukup kaki I jalan coz teruje kot..huhuhuhu...

Sambil jalan dah berangan dah nie nak kasut cam ne.. Dapat capai 2-3 pasang pon ok gak nie..Sampai je kat pintu Vincci 2 dah nampak orang ramai berasak2 kat dlm store 2..Ingat dah malas dah nak masuk tapi kuat kan lah semagat..kuukuukkukuk klw tak tak berkasut lah nak pakai raye nie...
Masuk jalan-jalan dulu cuci mate..YES dah jumpe dah nak ape..dah rase nak melompat dah nie..
" hello nak tengok yang nie..saiz 7-8-9 klw ade...bawak je kuar 3 saiz nie.."
" ok miss tunggu kejab ar..saye cari.."
"ok.."
beberape minit kemudian...
"miss yang ade saiz 7 je.."
"ok bak I try test" huhuhuhuhu semangat nie..

eam pakai2 tak muat lak..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr geram gile beb....rase nak nangis kat citu gak nasib baik pedoman hidop masih kuat...hhuhuhuu nak tgk tak cam ne kasut nye...tapi gambar kasut 2 tak lah same sangat coz cari kat google tak jumpe..kasut nye same cam 2 cume belakang die pakai zip..n bahagian belakang die penuh lah bukan pakai tali 2..huhuhuhu

Nie lah kasut nye..hhuhuh selamat tinggal sayang ku...

So ape lagi cari lah g lain..jalan2 jumpe gak lah kasut yg berkenan di hati...

ha nie lah die kasutnye..I sambar yg warne hitam..ok gak lah kan..
(menyedapkan hati nampak)

Just dapat sambar 2 pasang je coz takut my cousin tinggal kan I pulak..huhuhuhu coz hp dah mampos...huhuhuhuhu..Yg sepasang lagi x dapat di att kan coz tak jumpe lak kat dlm google nie..huhuhuhu..yg lagi satu 2 warne coklat..pakai tali..smart gak lah..(hhahahha angat kasut sendiri nie)...

Mase sampai rumah ape lagi nak show lah kasut Nadia kat semue yang ade kat rumah..ade lak yg makan hati nie..(eat your heart out lah) so nak sedap kan hati die...Nadia pon cakap cam nie..
" sabtu nie kite g Mid valley along nak cari sepasang lagi nie..kite g lah sekali ye"....baik nye statment klw mak dengar lah sampai mati lah kene bebel..(nak beli lagi buat ape membazir je..huhuhu)

Sampai di sini saje lah nurkilan Nadia k..hhuhuhuhuh penutup yg agak pelik nie...k bye...

p/s : My kembar dalam kesusahan hari nie..cam ne nak pujuk die ye..Die asik nangis dari tadi..:(




TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

1 comment: