Jangan Lupe Follow tau!!!

Tuesday, September 7, 2010

CUTI RAYA DAH START...

hai allzzzzzzzzzzzzzz...ari nie dah start cuti hari raye...ok lah kan start cuti awal sikit walau tak balik kampong..Boleh kemas rumah ape yang patutkan...kang nak harap makcik sorang kesian die lak...Kenape Nadia x balik kampong???Coz Nadia mana ade kampong...wawaaaaaaaaaaaaaaa huhuhuhuhu so kene lah raye kat sini..Sedangkan kat kawasan nie pagi raye memang dah sunyi..Yang ade pon beberape kerat je...Mak Nadia n adik2 berangkat dari Kuantan ke sini pagi2 raye coz malam raye 2 mak Nadia still kene keje klw x keje nnt tak dapat bonus....
Ari nie agak penat gaklah dari pagi kemas rumah, tukar langsir, mop lantai dll....Penat beb rase nak bebuke di tengah hari lak...Nasib baik lah iman agak kaut..walau pon...huhuhuhu...Mase kemas2 rumah baru lah rase mood raye datang coz anak2 buah ku asik tanye..
"Along, knp kemas rumah cantik2 nie?" Tanye si gemokku..
"Kan kite nak raye kene lah kemas rumah.." Jawab ku pule..
"oh! nak rye ye..."
sambil menjerit..
"yeeeee esok raye"..
ade lah dalam 10x die tanye...Masaalahnye yang tanye tak bosan, yang menjawab lak naik bosan..hihhiihi..
eam ok lah nak masak tok bebuke lak..menu hari nie:-
1) Nasi
2) Siakap masak 3 rase..
3) Sayur campur..
4) ikan masin..
5) kuih bakar...(yang tak menjadi coz lupe letak gule)
6) Air Sirap..
Cam best kan...huhuhuhu..
p/s:- Malam ni boss ajak g Jalan TAR..jalan2 je..bujet tarak...

TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment