Jangan Lupe Follow tau!!!

Saturday, September 18, 2010

Dua kali ke rumah terbuka yang sama!!!!

Salam Lebaran...

Hi...Raya pun dah seminggu...Ape lagi belambak-lambaklah undangan rumah terbuke...Eam Nadia pun tak terkecuali untuk memenuhi undangan rumah terbuka nie...Memang best kan pergi rumah terbuka....Bestnye sebab boleh makan banyak-banyak...huuhuhuhu...Menu pon macam-macam sampai tak tau nak makan ape dulu....hihihihihihihihi kalau boleh nak makan semuanye...Tapi mane lah boleh kan mau melatop perut.....hiihihihihi...

Hari nie pergi rumah terbuka boss...Menu kat rumah boss pon banyak jugak sampai rambang mata lah nak makan ape...huhuhuhuhuhu....Ada rendang ayam, Ketupat Nasi, Lemang, Spaghetti, dan lain-lain...Tu belom masuk lagi kuih raye...Eam memang rambang mata dibuatnya.....Nadia pergi rumah boss dalam kol 3 petang...Makan-makan sampai kenyang pastu balik....

Tup-tup....pukul 9 malam sampai kat rumah boss lagi....hihihihhi sambung makan....hahhahahha memang agak gila bunyinye....Tapi nak buat cam ne boss ajak makan malam pulak kat rumah die...rezeki jangan di tolak kan...hhuhuhuhuhuhu...Nasib baik isteri boss Nadia masak best jugak kalau tak....(al-kisah) huhuhuhuhuhuhu...

Mase nak balik boss bagi duit raye...dah happy gile...rupe-rupenya ade RM2 je dalam sampul tu...huhuhuhu..hampeh...boss Nadia mainkan perasaan Nadia nie..Gurau kasar boss Nadia kan...huhuhuhuhuh...

Tak pe Nadia tak kesah die kasi RM2 coz sebelom raya Boss Nadia dah bagi duit raye RM200...huhuhuhuh yg penting staf lain tak dapat Nadia sorang je dapat....hihihihihihi siap boss Nadia cakap...
" Jangan cakap kat staff lain tau..Abg bagi kat Nadia sorang je nie.."

p/s:-Jangan pikir kami ade ape-ape pulak...coz isteri boss Nadia tau kejadian nie...huhuhuhuhu siap die senyum2 lagi :)


TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment