Jangan Lupe Follow tau!!!

Wednesday, June 8, 2011

Movie : X-Man First Class


hi Semua...

Isnin lepas lepas habis pergi interview kat Plaza Central terus ambik monorail pergi Times... Pergi bukan nak buat ape pon memang tak rancang nak tengok movie.. konon nak g times nak makan frutti tutti tetibe terpesong pulak tujuaan nya.. Tapi Nadia rase memang berbaloi lah walaupon terpesong tujuaan pon.. hihihihi..

Kalau suruh bagi bintang Nadia akan bagi 9/10... memang terbaik lah Nadia cakap.. Bayangkan Nadia tengok cerita Nur Kasih tak menangis tapi tengok X-Man boleh menangis.. hahhahahah.. ok mai Nadia cerita serba sedikit pasal X-Man First Class nie..

X-Man First Class nie menceritakan macam mane Charles Xavier dengan Erik Lensherr dapat name Professor-X ngan Magneto... Dan juga bermulanya perbalahan diantara Professor-X dengan Magneto.. Sebelum dieorang menjadi musuh dieorang nie merupakan kawan baik yang bersama2 mengumpulkan mutan mutan yang lain untuk mematah serangan perang dunia ke-3.. tapi setelah mereka berjaya mengelakan perang dunia ke-3 barulah dieorang tahu bahawa mereka mempunyai matlamat yang berbeza..

Eam sampai nie jelah Nadia dapat jelaskan serba sedikit.. coz kalau cerita dari mula sampai habis mau muntah hijau Nadia nak menaip..hihihihihih.. Tapi betul lah cerita nie memang best tau.. ade gelak ketawa ade kisah sedih, memang cukup lah dalam cerita nie.. Tetibe Nadia tak sabar nak tunggu sambungan cerita nie.. Kalau ade lah kan.. hihihihi..

ok bye.. chow chin chi... jumpa lagi di lain entry.. hahahahha dah macam pantun dua kerat dah nie..

p/s :- dah pergi 2 interview tapi satu pon tak tau dapat ke tak.. *kecewa* :(



TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^