Jangan Lupe Follow tau!!!

Monday, September 20, 2010

Hari isnin tanpa Monday Blues!!!!!!


Hai.......Selamat Hari Isnin...

Hari nie dah start kerja selapas genab 2 minggu Nadia cuti raye (cuti nie bukan Nadia je cuti tapi opis tutup)...Memang agak pelik coz isnin nie tanpa mood monday blues!!!! huhuhuu...Yelah kan cam dah bosan duduk kat rumah hampir seminggu tanpa aktiviti yang best...hihihihihi...So rase tak sabar-sabar nak start buat kerja yang belambak-lambak kat atas meja...Tu yang pelik 2 masuk pagi nie bertimbun file atas meja, menanti untuk di selesaikan...Agaknye boss Nadia datang keje, mase cuti raye...huhuhuhuhu....(boss kenelah rajin kan..)

Yang paling best masuk je pagi nie dapat duit raye dari rakan pejabat....huhuhuhuhu ok lah 2 dapat duit poket di tengah bulan....

p/s:- Beli nasi lemak kat tepi jalan pagi tadi, tapi tak sedap langsung...Nak buang sayang, nanti nasi nie nagis pulak..



TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment