Jangan Lupe Follow tau!!!

Thursday, September 16, 2010

Oh Tidak!!!!

Hai...



Hari nie dah masuk hari ke-7 raye, barulah hari nie sempat nak meng up-date blog nie...sebok...huhuhuhuhu bukan sebok beraye tapi sebok merayau2....coz Nadia kan beraye kat KL so bukan leh g beraye pon rumah jiran2...coz mereke2 semue balik kampong...huhuhuhuhu...memang mlm raye kat sini gelap gelite...nasib baiklah ade lampu jalan klw tak rumah Nadia je lah yg ade lampu pon...


huhuhuhu x tau nak buat ape mase raye ke-2, Nadia n family capai kerete naik ulu yam...lepak kat sane seharian...huhuhuhuhu..best ooo coz tak de orang langsung yang ade pon beberape kerat je...Air ulu yam pon sejok gile sampai mengigil weh...nie lah pertame-kali rasenye air ulu yam sejok cam ni selalunye sekejab je sejok nye klw dah tengah hari airnye dah cam biase..nie sejok memang tak hingat nie..mengigil sampai nak kene kancing gigi lah...huhuhuu (cerite nak gempak)....


Hari ke-3 raye lak pergi main bowling & pecah kan tekak lak...(karaoke le) hhehehe memang pecah tekak beb coz keluar je dari bilik karaoke 2 terus takde suare..hahhahahha....


hari raye ke-4 pon pergi main bowling lagi...hihihihihihi coz memang tak de ape nak buat....duduk rumah pon bosan gak kan cuti2 nie..so ape lagi merambun jelah keje nye...


Hari ke-5 seharian sebok tengok tv lak..hihihihihih Saye memang sebok dihari raye ini...cerite kat tv pon memang best2 lah tahun nie....coz kebanyakkan nye ade JOZAN (saye peminat mereke!!) ....kan bagus klw setiap hari cerite best2 cam nie kan....hhuhuhuhuhu boleh melekat kat depan tv je...


Ha cam hari ini dalam sejarah lak kan...huhuhuhuhuhu...So ape pon setakat ari nie tak de lagi rumah terbuke kan..huhuhuhuhu tak sabar nak tunggu jemputan rumah terbuke nie...sape nak buat rumah terbuke jempot lah Nadia tau....huhuhuhuhu untung2 leh kutip duit raye nie...


p/s : ari nie tak tau termakan ape coz seharian sakit perut+cirit-birit lagi...menu hari ini hanyelah ikan patin masak tempoyak...eam adakah Nadia tak leh makan tempoyak??(hhaahah motif?)...

TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

5 comments:

  1. oh sila rajin-rajinkan diri anda untuk slalu update blog eh

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya,eh eh twin wh

    ReplyDelete
  3. saya sudah lama tak main bowling.. =)

    ReplyDelete
  4. sabree:- thanz coz masuk blog Nadia ye....hihihihi ok nnt Nadia selalu update blog nie...

    ReplyDelete
  5. najib:-selamat hari raye jugak...huhuhuhu

    ReplyDelete