Jangan Lupe Follow tau!!!

Friday, September 24, 2010

Jumaat Dengan Mood Nasyid!!!!

Salam Jumaat yang Damai !!!!!!!!!!!

Hi memandangkan hari nie hari jumaat so mood nak dengar lagu-lagu nasyid tu berkobar-kobar lah pulak...hihihihhi bukan hari lain tak dengar lagu nasyid tapi hari nie cam rase sesuai nak layan mood nasyid...hiihihihi....

Kumpulan Nasyid yang Nadia suke dengar lagu-lagu dia macam kumpulan Raihan (sape tak suka kan), In-team (coz lagu-lagu die cam sesuai dengan jiwa remaja) hahahhaha (walaupon..).. Banyaklah lagi.. Kalau lirik die masuk ngan jiwa Nadia layan je...hihihih...

okey jom kite dengar salah satu lagu kegemaran Nadia... Memang tangkap leleh lah beb...hihihi




ha best kan lagu nie....Nadia pun suka tengok cite yang In-Team belakon tu...(See u At IPT) coz ade lagu yang best gila...Lagu tu kuar mase kawan die mati (sedih wo)...Buat mase nie Nadia lupa pulak ape tajuk die...(hihihiihi)..Lagu tu klw dengar mesti cam rase nak nangis...Kadang-kadang dah nangis pon...wawawawa memang sedih lagu tu...Rase cam nak layan lagi cite tu kat YouTube..hihihi..

p/s:-Klw ade sesiapa tau ape tajuk lagu tu bagi tau Nadia tau...


TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

5 comments:

  1. sy pun suke gak ngn lagu brothers 2...
    t'ingt kt kwn2 lame..
    huhuhu..
    lagu yg nadia nk tau 2 tjuk dia 'kau sahabat kau teman' by hijjaz...best gle...sedih mmg sedih la..

    ReplyDelete
  2. hai mieyrah... best kan lagu nie... hihihihi tq...pertologan anda amat di hargai...hihihiihih :)

    ReplyDelete
  3. i love da song soOo much...
    dulu bf sy selalu nyanyikan lagu ni for me..
    tp skrg dier da dicuri org...
    lagu ni bile dgr balik rasa sedey sgt(T_T) almost a year i dun listen for dis song anymore...hehehe
    nice la blog awk! cantikkk..

    ReplyDelete