Jangan Lupe Follow tau!!!

Saturday, November 27, 2010

Sabtu oh Sabtu...


Selamat Pagi Semua...

Adoi ai kalau u all nak tau nie lah Sabtu yang paling bosan Nadia lalui..Eam nak tau kenape?? coz ari nie Nadia kene kerja...wawawawa bukan sabtu nie je tau tapi sepangjang minggu...

Undang-undang nie telah dikuat kuasakan pada malam tadi jam 10 malam..(boleh?)... Bagi Nadia lah memang tak boleh lah kan.... ye lah tak penah-penah Nadia kene kerja ari Sabtu...Sepanjang hampir 4 tahun Nadia kerja tetiba boss buat undang-undang macam nie... Rase nak marah..Tapi ape kan daya kan kite nie kuli die tu boss...huuhuuuhuhu..

Eam ok lah u all Nadia nak sambung tidur jab... Mengantuk seh...lepas sejam nanti Nadia bangun dan nak main game lak...

p/s:- Nak main game Hells Kitchen...





TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

1 comment:

  1. peh...cita nih...3 hari je kutipan dah cecah 3.5 juta..best kot cite dia

    ReplyDelete