Jangan Lupe Follow tau!!!

Sunday, November 21, 2010

Party Time

Malam...bulan..purnama... (hahhahahahha mari kita nanyi)

Salam Semua..

Ni entry di tengah malam...Hihiihihihihih(tak past kenapa nak gelak di tengah malam nie..) di sebab kan keterujaan yang melampau so Nadia memaksa diri untuk post entry nie... Setelah sekian lama tak buat party so kami sekeluarga menyebokkan diri untuk sambut b'day si comel syawal..

Nadia pon dah penat nak cerita pepanjang so layan lah ye setiap detik-detik terindah ni..huhuhuhuh..

Nie lah si b'day boy.
-Mohd Danish Haikal a.k.a syawal-


Nie pulak anak jagaan makcik Nadia.. memang ramai, semuanya ade 12 orang..
lagi 4 orang tak datang..
(abai kan yang besar ye..coz mereka hanya penyebok....)

eam lagi gambar kat depan kek coz memang itu adalah subjek utama..
( jangan cuba nak cari mana Nadia ye..)

Lagi lah wok..lallalalalallal

Si gemok yang dah tak sabar nak potong kek...

- lagi dan lagi-

Eam cam ne cemburu tak..(walaupon) huhuhuhuhu...kalau ade yang cemburu. cool ok nanti bulan 12 kita buat lagi ye...huhuhuhuh (lu pikir lah sendiri)...

Eh Nadia lupa lak kan kalau dah ade party b'day mesti ade hadiah kan...u all nak tau Nadia bagi ape kat si gemok syawal??

jeng...jeng..jeng...

skateboards...eh bukan lah in-line skates le nie..
amacam cun tak...memang cun lah kan...(baik cakap cun kalau tak...)

Nak tau riaksi syawal mase Nadia cakap nak belikan kasut yang beroda ni....:-
1) bluar (mungkin tak pasti Nadia gurau ke ape?)
2) dia cakap "tak mau" (ha sudah) knp? " tu kasut gegirl lah along... (oh patut lah ,Nadia ter tunjuk yang warne pink + ade gambar barbe..
"Kalau ade gambar BEN-10 ok?"
3) blur lagi...(knp pulak nie)
4) tertibe "ye..ye along nak beli kasut yang ade roda tu untuk awal.."

Mesti u all rase pelik kan mane ade gambar BAN-10 kat atas skates tu kan...eam sebenarnya yang ade gambar BEN-10 dah abis stock so ambik yang hitam nie je lah nasib baik syawal ok je...

p/s:- esok nak g ulu yam....







TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment