Jangan Lupe Follow tau!!!

Friday, November 26, 2010

Jumaat Datang Lagi...

Salam Semua..

Jumaat lagi le...wah.. Nadia suke kalau hari jumaat....hhahahhaaha nak tau kenape?? coz boleh melepak-lepak je... hhahahahha.. Sebab Nadia dah terase mood sabtu.. Sedangkan esok yang sabtu.. ye lah kan kalau sabtu ngan ahad boleh tidur puas-puas..huhuhuhuhu ... eam bangun awal jugak lah kan tapi boleh sambung tidur balik...Walaupon akan ade yang menjerit suruh bangun.. Eam sape lah lagi yang sudi mengejutkan Nadia bangun kalau bukan si Syawal..huhuhuh dan yang paling kuat suarenye untuk Nadia bangun adalah Mak cik Nadia...

Nak tau Ayat ape kalau die nak kejut Nadia bangun..

1) " oi along bangun lah dah tengah hari nie.. tu ha ade orang masuk meming tu.."
2) " ai anak dara nie tak bangun-bangun lagi...kalau macam nie sampai bile-bile lah ko tak kawin.."
3) Along bangun lah tu ha ade orang kat luar tu cari ko...cube lah bangun tanye sape die nak cari..."

Ha tu lah antara ayat-ayat die untuk bangun kan Nadia..Yang Nadia pelik bin hairan nye ape kene mengene bangun lambat dengan kawin...hihihihii..tah lah kan bak kate mak cik Nadia...

" tah.. aku pon tak tau dah mak aku pon cakap cam tu kat aku dulu".. hahhahahhah..

ok lah Nadia nie membebel lah pulak....ish ish ish... ape ape pon Selamat Hari Jumaat...Dan selamat beramal...

p/s:- ingat esok nak pergi tengok wayang..Nak bawak si syawal n si adam...Hampir seminggu mereka tuntut janji nak g tengok wayang... yang best nye mereka nak g tengok cerita hantu...macam lah budak 4 tahun boleh masuk wayang tengok cerita hantu kan...


TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment