Jangan Lupe Follow tau!!!

Friday, November 19, 2010

Kene tag lah.

Selamat pagi semua..

Eam semalam Nadia kene tag oleh si kechik... So kalau dah kene tag ape lagi kan kene lah jawab soalan-soalan yang ditanye..hihihihih

1. Di tag oleh:
http://hidayahmansor.blogspot.com

2. Nama blog anda dan kenapa letak nama tu.
MaWaR BerDuri.
Eam sebab mase Nadia nak buat blog nie tu je ayat yang Nadia rase best..huhuhuu.. :)

3. Nama URL dan dari mane datangnya ideal tu?
http://mallisanadia.blogspot
tu lah nama penuh Nadia dan saya bangga coz mak n abah Nadia bagi nama tu..
(huhuhuu boleh tak jawapan nie?)

4. Apakah method dalam penulisan blog anda
tak pasti coz Nadia tulis je ape yang terlintas difikiran..huhuhuhuh

5. Apakah perasaan anda bila melihat blog orang lain cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog cantik tapi merendah diri)
cemburu lah beb dan rase nak nak jerit kuat-kuat
" eh cam ne die buat nie ye cantiknye"

6. Bilakah blog anda di wujudkan.
pertengahan tahun 2009 tapi mase tu saje je buat blog nie so blog nie terabai hampir 1/2 tahun.... tapi sekarnag Nadia dah usahankan balik..lalallalalala

7. Siapakah orang pertama yang jadi follower anda.
Eam rasenya my sister kot..
Seindah Suria

8. Sila tag 5 nama lain:-
- Mallisa Saila
- Rush-D
- Faizs
- Cikliyana
- mizz apple

Eam tu jelah ye... Ape lagi sape yang kene tag tu jawab lah ye..Nadia dah sudah..hihihihi :)

p/s :- Lambatnye kol 12.....

TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

2 comments:

  1. thanx 4 tag..nanti rush d wat..huhuhu

    ReplyDelete
  2. tag dik....nanti eh...tak sempat lagi nih...

    ehh JOM JOIN GA HATIGETAH

    http://hatikuhatigetah.blogspot.com/2010/11/jom-join-hatikuhatigetah-giveaway.html

    ReplyDelete