Jangan Lupe Follow tau!!!

Monday, November 22, 2010

Contest :: kids & baby photo contest

Hello Semua..

Oh Nadia kene tag le....Bukan tag sebarangan tau nie adalah tag yang bercontest....Wah teruja Nadia tau...Eam tetibe Nadia rase nak join..Untuk makluman semua nie contest PERTAMA yang Nadia join...Ok tanpa berlengah lagi mai kita tengok apa yang Nadia kene buat:-

syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga 30 november 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

Ok mai kita start.....

1) ok Nadia dah follow blog Syaffia Osman...

2) Ok Nanti last-last entry nie baru Nadia tag ye...

3)ok Banner nie pon Nadia akan letak kat side bar...

4) Ok nie mase nye...letak gambar Nadia...opst tapi Nadia tak letak gambar Nadia coz malu...hahhahah...tak lah bukan ape...semua gambar Nadia mase kecik semua ade kat kampung... Dengan ini Nadia kepilkan gambar anak saudara Nadia..

Nama :Muhammad Danish Haikal
Umur : 4 Tahun 4 Hari
Nama Timangan : Syawal ( coz dilahirkan mase bulan syawal...semestinya lah kan..)
Warna Kegemaran : Hijau..

Ha nie lah orang nye... agak comelkan...hihihihi

Nie mase bersuka-suka kat Taman tasik Gombak...
Mak Teh Syawal nak test kamera baru...


Nie mase buat iklan susu dumex..
Muka syawal ade kat dalam borang peraduan dumex 2010..
Tempat : studio 6 kat damansara & kat Ladang Lembu kat UPM..
Mase mengedik kan diri selepas mandi...
(aksi nie hampir sebulan die nak ulang tayang..asal lepas mandi mesti suruh ambik gambar..)
akhir sekali...muka-muka mase tidur..

5) ok Nadia dah comment kat entry asalnye...

ok semua syarat-syarat dah nadia follow...ok jom kite tengok sape yang kene tag...oh lapan orang tu... sape ek...


Ok dah tag dah...hihihihihihi jangan mara ye...so ape lagi sape yang dah kene tag tu jom lah join ye.... tarikh tutup sehingga 30 november 2010 .tetapi terpulang kepada si tuan blog lah ye kalau nak die nak menamatkan tarikh lebih awal...so jom cepat...

p/s:- layan cite hantu lak...tak tau lah kenapa banyak sangat cerita hantu kat tv sekarang..makin menjadi-jadi...kan kan kan... :)


TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

2 comments:

  1. heheheh thanks tag hati getah! nanti cikliyana laju-laju buat tag ni eh..cuba laju-laju nih..

    ReplyDelete
  2. Ok cikliyana nanti buat tau..hiiiihi..:)

    Nadia ade problem ngan shoutMix...So ari nie dah tak leh nak blogwalking dah...wawawa

    ReplyDelete