Jangan Lupe Follow tau!!!

Thursday, December 30, 2010

Malaysia menang jugak...


keputusannya Malaysia 4 dan Indonesia2..lallalala..

Hi semua Salam 1Malaysia...

Eam hampir 2 minggu tak up date blog nie... Bukan malas ye tapi ade alasan-alasan lain yang lebih munasabah..huhuhuhu ape die?? eam biarlah rahsia ye...

Yes malaysia menang doh...hahhahah terlalu happy coz Malaysia menang piala sizuki tu... Dan terlalu penat membaca komen-komen orang yang tak paham tentang kalah dan menang...

komen-komen nie sesak di dalam twitter dan paling menghampakan komen-komen dari pihak yang tak paham-paham nie, bertimbun-timbun kat wall FB Dato' Seri Najib ( PM Malaysia pada sesiapa yany blur tetibe) dan paling menaik kan hangin adalah bila mereka-mereka nie memcaci Perdana Menteri kita..( sakit hati sangat)

Nadia pon tak paham kenape mereka sakit hati sangat ngan Malaysia.... Asik nak kate kita nie mencuri budaya mereka..kalau ye pon cakap lah elok-elok nie kata-kata cacian berbukit-bukit...

Eam malas lah nak cakap lagi kang tak pasal-pasal naik darah tinggi Nadia (walaupon tak de darah tinggi) kuang kuang kuang...

p/s:- agak sebok 2-3 menjak nie...asik sakit kepala yang melampau kalau terlalu fikirkan pasal keje...rase cam nak berhenti keje je..(kalau ade datuk yang tanggung kan best) hahhaha..





TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment