Jangan Lupe Follow tau!!!

Thursday, January 6, 2011

Kempunan

Hi Semua...

Setelah sekian lama tak meng up-date blog nie...

Rindu gila ngan blog Nadia nie..hhuhuhuhu bukan sengaje tak mo menambah entry kat blog nie cuma ada beberapa keadaan yang menghalang.. nak tau ape die..

i) Internet ku dah sampai limit.. Bukan tak berbayar tapi dah terover main game...
ii) Berry hitam ku pulak.. tak syok update entry pakai berry hitam ku coz tak leh up-load gambar.. (sungguh tak menarik kan entry tanpa gambar..)
iii) Ni lak alasan yang paling tak semenggah.. Iaitu Nadia tak de mood nak meng up-date blog.. merajuk ngan seseorang..hahha..

hahhaha ok tak alasan2 tu?? memang tak lah kan.. lalallaala..

Ok mai kita tukar topik lain ye.. Tajuk topik ku hari nie adalah KEMPUANAN ...eam hari nie Nadia mengalami kempunan yang melampau u all.. Nak tau ape??

Ingat kan petang yang sejok nie nak layan makan cekodok pisang ngan menghirup teh tarik..





+



syok kan sesejok layan cekodok pisang ngan teh tarik..

Malangnya tak kesampayan coz kedai yang kat depan opis tu tak buat cekodok pisang hari nie.. katenya..


"MALAS!!!"

sebak dalam hati weh..(hahhaah over kan ayat).. so yang dapat hanya teh tarik... Sungguhlah kecewa..

ok ar Nadia nak sambung merajuk ngan makcik kedai tu..

p/s:- sekarang sebok ber twit-twit kat bb ku.. jom follow Nadia... my user name is MallisaNadia (name betol i ok) huhuhuhu



TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

6 comments:

  1. best nyew teh tarik ^^ kempunan gak lah,, hihi

    ReplyDelete
  2. hi cik gadis...

    kan dengan cuaca yang sejok hari nie..memang lah sangat teringin nak makan cekodok nie.. :)

    ReplyDelete
  3. time hujan² ni best kalo dapat makan pizza..
    cengkodok mane best., takde klass gitu..
    mehehehehe... :D

    ENTRI TERKINI:
    MOTORSIKAL TERPANTAS DI DUNIA!
    ISU ROGOL MENTERI

    ReplyDelete
  4. hi En. botak:..

    hahhahah ape lah En. botak nie.. sesekali ingat makanan rakyat jelata..hihihihi

    ReplyDelete
  5. pekene teh tarik dgn pisang goreng panas pn sodap gk..

    ReplyDelete
  6. hi Airul..

    betol jugak tu.. ingat hari ni nak g cari lah..Jangan lah tak de jugak.. mau kempunan 2 kali berturut2.. :)

    ReplyDelete