Jangan Lupe Follow tau!!!

Sunday, January 23, 2011

Tajuk Paling Sensitive...

Salam 1 Malaysia to all Malaysian...

Hari nie ronda-ronda Facebook... Tetiba jumpa kawan sekolah rendah... Kami memang dah lame tak jumpa coz selepas habis sekolah rendah masing-masing sambungkan sekolah kat sekolah yang lain.... Eam ape lagi tegur menegur pun bermula... Lepas tanya khabar... next question...

"ko dah kawin??"

Adoi question yang paling bengkak kan hati..hahhaha... ye lah kan tau lah ko dah kawin plus beranak pinak lagi... mungkin bagi die nie soalan yang remeh lagi sempoi.. Nak tau ape Nadia balas?...

"BELOM"

tanpa belas kasihan die jawab pulak...

"Eh ko nie bila nak kawin umur dah 24... tengok macam aku nie anak dah 2... Best tau kawin nie.."

Eam bertambah-tambah lah lagi hangin Nadia mase tu... rase macam nak jerit je... "Tau lah ko dah kawin, tak payah lah nak action ngan aku..." ( tapi dalam hati je lah)... ok nak tau ape Nadia jawab..

"hihihihi biase lah weh.. Biar lambat asal selamat"

Walaupon dalam hati Nadia mase tu... hanya Tuhan yang tahu... Tak ape lah kan hari nie mase dia.. Esok-esok mase Nadia pulak.. Sampai je kat dia kad jemputan Nadia... Tengok-tengok Nadia kawin ngan anak Dato' sanding pulak dekat PWTC.. Eam agak-agak meroyan tak die...hihihihihi berangan sesekali ape salahnya kan...

Bagi Nadia lah kan kalau nak, tanye soalan nie boleh... Tapi tak payah lah nak explain bahawasanya awak tu seronok kawin sebab best... huhuhuhu tetiba naik bulu roma Nadia bila die cakap best.. hihihihi... walaupon...

Alah bukan Nadia tak mau kawin lagi tapi malas lah nak kawin muda-muda nie tak puas enjoy lagi... bukan nak kate lah kan kiri kanan jiran Nadia kawin awal 20-an lastly tak sampai 2 tahun kawin dah bercerai... yang bertambah malang lagi ade yang tengah mengandung... Adoi pening kepala bila fikir kan ape yang dieorang fikirkan pasal kawin dan cerai...

p/s:- Bak kate makcik Nadia adalah... umur yang paling sesuai seseorang perempuan nie kawin adalah 26 tahun sebab dah agak matang untuk fikirkan pasal orang lain..huhuhuhu fikir-fikir lah ye...


Milik siapakah sebentuk lagi cincin itu???
Siapa!!!!




TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment