Jangan Lupe Follow tau!!!

Monday, January 31, 2011

Awan Nano by Hafiz

hollaaaa...

Salam Satu Malaysia all..

Start sabtu hingga pagi nie cuaca agak romantika di amor.. huhuhu hinggakan hari minggu Nadia habiskan dengan tidoq aja.. Dari office Nadia boleh nampak batu caves berkabus dah macam genting dah nie.. hihihihi..

ok ape kate hari nie kita layan lagu Awan Nano dari Hafiz.. bagi Nadia lagu nie agak best dilayan.. tgk video clip die pon sentap jugak lah.. Nasib baik tengok video ni kat office kalau tgk kat bilik sorang2 gerenti nagis tersedu-sedu.. Ok ape lagi.. ~layan~


video

Lihat ke arah sana
Serakan warna dan berarakan
Awan
Pabila terik panas
Segera hadirnya memayungi diri

Pabila kau dahaga
Sesegera turun hujan melimpahkan kasihnya
Pabila kau katakan
Akulah awan itu yang kau mahu

Begitulah awan nano
Setia melindungi diri
Tika panas mencuba menggores pipi
Dan bibirmu

Begitulah awan nano
Sering saja tak terduga hadir
Dan tak akan tercapai jejarimu

Kasihnya
Kasih tiada banding
Setia tiada tara
Bagaimanapun jua

Awan kekasih sebenarmu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu

Lihat diriku ini
Yang sesekali pernah kau bagaikan awan
Sehingga tak mungkin terlupa
Berikan belas sedari dulu

Sehingga tak mungkin termampu saksi
Setitis pun air matamu kasihku
Sehingga kau katakan
Akulah awan itu yang kau rindu

Akulah awanmu yang sedia
Melindungi dirimu tika panas mencuba menggores pipi
Dan bibirmu

Akulah awanmu yang sering kau rindu
Dan tak terduga hadirmu walau tak tercapai jejarimu

Kasihku
Kasih tiada banding setia tiada tara
Bagaimanapun jua
Aku pelindung dirimu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu

Begitulah awan nano
Setia melindungi diri tika panas mencuba menggores pipi
Dan bibirmu

Begitulah awan nano
Sering saja tak terduga hadir
Dan tak akan tercapai jejarimu

Kasihku
Kasih tiada banding setia tiada tara
Bagaimanapun jua
Aku pelindung dirimu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu


p/s:- cute kan hafiz dalam video nie.. rase nak cubit2 je muka die.. huhhuu :)



TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment