Jangan Lupe Follow tau!!!

Saturday, January 15, 2011

Khurafat


Tengok posternya pon dah seramkan..

Salam Satu Malaysia..

Hari nie sempat pergi singgah wayang... Tengok cerita Khurafat... Ye lah kan cerita ape lagi yang sedang hangat di pasaran(wah gitu)... cerita yang hebat dan terbaik.. hihihihi... Nak tau kena Nadia kate cerita nie tersangat lah hebat :-

1st sebab cerita nie memang lah seram.. memnag tak senang duduk lah dari start cerita sampai habis cerita..

2) sebab jalan cerita tersangat lah real dan hantunya sangat lah menyeramkan..

3) semestinya hero dan heroin nye sangat lah best...

4) sound die lagi menakutkan... sound die memang gempak lah... bertambah terkejut di buatnya...

5) Jalan cerita nya pon lain dari yang lain... memang tersendiri..

6) dan jalan ceritanya 100% seram tak lawak2...


ini lah pelakon-pelakon yang hebat lagi terbaik..

memang lah berbaloi kalau tengok cerita nie di tengah2 bulan..hahhah rase tak terkilan lah kalau perhabiskan duit untuk tengok cerita nie... ok lah gerak dulu nak tengok cerita ngangkung pulak.. baru beli vcd nya minggu lepas (semestinya ori)

p/s:- kalau lah dapat suami macam si johan@shamsul yusof kan bagus.. memang lah saya tak nenyak tidoq.. hihihihi peace no war... :)



TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment