Jangan Lupe Follow tau!!!

Wednesday, January 19, 2011

Astro First...


Salam Satu Malaysia...

Hari nie sempat meluangkan masa menonton saluran Astro First... Cerita yang Nadia dan family layan malam nie adalah Damping Malam... Yelah kan nak tengok movie ngangkung Nadia dah beli... Original lagi.. huhuhu nak tengok cerita "Aku Masih Dara" pulak...tak dapat undian ramai.. hihihih yelah kan nak tengok ramai2 mesti lah kene dengar kate majority... sebab kami dah janji nak bayar sorang sikit.. ye lah kan kalau pergi tengok wayang pon kita still kene bayar...

Bagi Nadia lah kan Astro First nie memang ade kebaikan nya... ok mai Nadia kongsi ape pendapat Nadia mengenai astro first nie..


Stap2 nya.. Mudah lagi senang.. dunia di hujung jari anda..

1) senang... tak perlu beratur panjang kat counter ticket...
2) murah.... ye lah dengan harga RM 15 + 6% cukai perhidmatan.. gila tak murah kami boleh tengok seberape ramai yang kami nak.. nak undang satu kampung pon boleh..



ok kalau ade kebaikan mesti ada keburukannya kan..

1) hilang kehangatan nak tengok wayang.. ye lah kan dah ade astro first mesti ramai yang pikir macam nie " tak yah lah tengok wayang baik kita tgk kat astro first je.. lagi murah.."
2) pembikin2 film akan mengalami kerugian.. (ye kot) bayangkan... dengan hanya RM 15 hinggit sorang kalau tengok kat wayang tapi kat astro first pulak RM 15 hinggit sepuluh orang ++ lagi... gila tak rugi..

ok tu jelah yang boleh Nadia fikirkan buat masa nie.. huhuhu.. kalau ade sesiape yang nak bangkang ape kate comment kan pendapat2 anda ye.. ok Nadia chow dulu nak tgk lagi cerita Damping Malam.. huhuhuhu Nadia ade lagi mase sebelom di blok..

p/s: selamat bercuti kepada sesiapa yang bercuti dan selamat ber MC kepada sesiapa yang Ber MC.. :)


TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment