Jangan Lupe Follow tau!!!

Monday, December 20, 2010

Pakcik & ayah ku???





Hi semua..salam..

Macam biasalah kan kalau hari isnin je mesti monday blues pon melanda..huhuhuhu Nadia pon tak tau kenapa..Nak kata dua hari tak cukup tidur..tipu lah kan.. tak cukup rehat?? hahhaha lagi lah tipu.... 12 jam melepak kat depan tv.. bukan sambil duduk tapi sambil baring..hihihihi ... Nadia rase monday blues nie timbul coz dah 2 hari memerap kat rumah so malas lak nak g keje..huhuhuhu betol tak kawan2..huhuhu..

ok.. berbalik kepada tajuk entry Nadia kali nie mai same2 bace sms yang Nadia dapat 2 hari berturut-turut nie....:-

1) Ni pakcik, pakcik ada hal tlg topup kan pakcik RM30 kat no 0128147159..
Pengirim:- +6285342566534

2) Tlong bagi kredit Mexiz RM.30 ke number phone baru ayah, 0128412547 ayah lgi ada mslah kat belai police, ta payah call kejab ayah call..
Pengirim:- +6285213391879

ha mari kita kaji ape masaalah nya dengan sms nie...

- pakcik- hello Nadia mane ade panggil pakcik-pakcik ku dengan panggilan pakcik..semua ada panggilan mereka yang tersendiri seperti..paklong,pakngah dan lain-lain..tapi tak de pakcik..kalau ade pon my ayah tiri.. Pakcik... tapi masaalahnya pakcik ku tak tau pon no. 017 Nadia nie..hihihihi..

-Mexiz : kat Malaysia nie mane lah ade line name cam nie..hahhaha kalau salah eja pon agak-agak lah ayah ku...hihihihihi

-phone: tak de maknenya my ayah nak cakap mak salleh nie..hahhah

dan kesalahan yang paling besar:-

AYAH-Nadia tak de ayah yang ade ABAH..hahhahaha..

bodoh punya pengirim..saje je nak ambik duit orang... ko ingat senang je nak tipu orang ye... hampeh betol...

p/s:- sabtu sempat buat macarons sendiri..hahhahah tak jadi lol..bukan jadi macarons tapi jadi biskut coklat..hahhahha.. Tapi best gak rasenye...banyak permintaan.. Nak tgk gambar??

jeng jeng jeng..

ok tak??...hihihih tipu je....


yang nie lah...
ha camne??..cuba bandingkan yang kat atas tu..
cam nak same je kan..hahhhah..





TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment