Jangan Lupe Follow tau!!!

Saturday, December 11, 2010

Hantu Kak Limah Balik Rumah

Salam...

Hai semua ni entry pertama guna BB... Wah gitu.. Jangan marah noo..
Hari nie sempat menghabiskan masa kat KLCC... So ape lagikan tgk cite hantu lah kan baru bestm(walaupon)... Cite ape lagi huhuhuhu hantu kak limah le... Ok nak tau ape komen Nadia lepas menghabiskan masa hampir 2 jam kat dalam panggung....

Komen:-

1) Memang sakit tekak coz menjerit... Bukan takut tapi...
2) Tak kering gusi... Memang cite nie lawak nak mam...huhuhu
3) Tak menangang punggung coz gelak sampai terangkat...
4) Dan memang best...

Ok dah tu je komen dari Nadia... Puas tak teruja tak? Kalau ye ape lagi g lah terjah panggung yang terdekat(wah gitu)... Ok Nadia komen pasal watak2 nye..

1) Awie - memang sempoi n lawak gak watak hussin dalam cite nie.. Selambe..
2) Johan - die kan memang pak lawak so memang lawak lah kan...
3) Ummi Nazeera - agak kaku tapi mungkin kaku coz die bawak watak che nin yang sepatutnya dah mati tapi ada coz rindukan si hussin yang baru balik dari singapura. Mungkinlah kot...
4) Watak2 lain... Memang sempoi terutama si lembut..(Alah kalau cite zombi kampung pisang yang suka lengok2kan tangan die)...

Eam ok tak?... Ape lagi jom sokong filem buatan Malaysia...

P/s:- tak de gambar kali nie coz tak tau nak upload cam mane...huhuhu

TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

8 comments:

  1. best ke citanyer????

    angah singgah 4llow uu japp

    ReplyDelete
  2. hi angahsayang...
    best cite nie tak rugi g tengok..

    i follow u too.. :)

    ReplyDelete
  3. kalu best boleh tgk juge ujung mggu ni hehee

    ReplyDelete
  4. Hi azie...
    memang best...Terbaik wok... :)

    ReplyDelete
  5. salam....

    cete ni memang best...

    follow ur blog..

    ReplyDelete
  6. hi sekamar rindu...

    waalaikumsalam....
    betol3..
    tq nanti Nadia follow jugak... :)

    ReplyDelete
  7. hi nana...
    huhuhu ye ke kuat sangat ke...hihihihihi
    jangan bagi tau org tau..Nanti ramai lak datang ambik bau..

    ReplyDelete