Jangan Lupe Follow tau!!!

Monday, December 6, 2010

Nak request Hadiah beday boleh?

Hi morning..

Semperna bulan 12 nie..Nadia nak buat request hadiah beday kat sesiapa yang teringin bagi hadiah kat Nadia ok.. alah bukan ape pon..dua benda nie je Nadia nak..Sesiapa yang terbaca mintak perhatian ye..hihihihihi..

1) iPad ..Alah bukan mahal pon dalam RM1800 je.. boleh lahye... ok kepada sesiapa yang tak pasti iPad tu ape(kang tersalah beli pulak..) Nadia att kan sekali..


Ha nie lah die ye.. belilah yang warna putih kalau ade..huhhuhu



2) Blackberry... Alah tak yah lah beli yang torch 9800 tu...yang bold 9700 tu pon ok gak.. harge die dalah RM 1500 je..ha kan, bukan mahal mane pon..


ha nie lah die..mane lah tau kan..ade yang tersalah beli lak kan....

ok tu je lah ye..Nadia bukan mintak banyak pon dua je..

p/s:- Kalau lah dapat due benda nie mesti ade yang mati bunuh diri..huhuuuuhu

TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

13 comments:

  1. hehehe..mintak la t kat santau clos :)

    ReplyDelete
  2. luffy ye ke nak belanje..tak sabar Nadia..huhuhu :)

    ReplyDelete
  3. cik lola.. eam boleh ke mintak kat santau clos..hihihihi :)

    ReplyDelete
  4. biler nyer besday?? neway happy birthday ;)

    ReplyDelete
  5. huhuhu 24/12.... umur jangan tanye.. :)

    ReplyDelete
  6. hohohoh ni kalau minta kat mak ayah tentu dah kena pelempang laju2... hhuhuhu sakit wooo

    ReplyDelete
  7. haahhaha.. tu lah Nadia pon malas nak mintak kat die orang kang tak pasal-pasal kene buang keluarga... hihihihihi :)

    ReplyDelete
  8. wah... kita memang gila blackberry... tapi kita selalu hilang hp... dah byk kali. last kit cari hp yg lebih kurang mcm blackberry... Nokia C3. hahahaha... jadilah. kang beli hilang lagi. menanggis 3 hari.

    ReplyDelete
  9. huhuhuhuu..eam kalau Nadia lah yang terhilangkan BB.. mau sebulan masuk hospital mental.. :)

    ReplyDelete
  10. besday bulan 12 jugak ye. hihi

    ReplyDelete
  11. Hi Myaby..

    ye beday Nadia bulan nie..24hb... bagi hadiah tau..huhuhuhu gurau je..jangan marah..

    ReplyDelete
  12. sma lak birthday kta bulan 12 gk...kali nie dpt ipod classic dr Org Tersayang...ehehe....
    walau apa2 pn, HAPPY BELATED DAY k...


    P/s : nth btul xspelling sya 2..huhuuuhu

    ReplyDelete