Jangan Lupe Follow tau!!!

Thursday, December 9, 2010

Nak request Hadiah beday boleh? Part ll

Salam Semua..

Nadia nak sampaikan berita sekontot...Nie kiranya macam rintitan pemintaan Nadia sebelum nie..Yang tak tau ape die.. boleh clik kat sini.. (ha clik lah..)

untuk makluman semua Nadia dah berjaya dapatkan BlackBerry.. wah gitu.. Nak tau sape yang kasi?? ok nanti Nadia post di lain entry coz Nadia tak ambik lagi gambar BB baru nie..kang ade yang tak percaya lak..huhuhuhu

p/s:- sekarang Nadia nak tunggu ketibaan iPad lak.. Jangan marah ye.. :)



TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

4 comments:

  1. whoa.. ni yg jelez ni... huhu.. ;p

    ReplyDelete
  2. hi aida azryn..
    jangan lah jelez..nanti kalau beday aida dah nak dekat buat lah wish..manelah tau dapat jugak.. huhuhuhu :)

    ReplyDelete
  3. hi wahida.. :)
    boleh nanti wahida mintak kat orang tersayang ye.. :)

    ReplyDelete