Jangan Lupe Follow tau!!!

Thursday, June 11, 2009

Tah Tak Tau....


Nie post Nadia yang pertama...saje je buat blog nie bukan ade makne2 yang tersirat atau yang tersurat tau..saje je nak memenuh kan mase yang ade..Bukan tak de keje kat opis nie tp 2 lah keje pon malas nak buat...hihihihi...hari nie seharian abis kan mase nak ubah kan wajah baru kat blog nie...yelah kan first time buat terkial2 lah kan...Cam best gak kan ade blog sendiri nie kan...walaupon terkial2..Ari nie tak buat ape2 pon selalu nye time2 camne dah sampai kat mid velly dah..nak buat camne kan ari nie boss Nadia ari nie die sebok so tak de lah kawan nak g jalan2 cuci mate...hahhah...

kelas poco-poco pon tak tau lagi petang nie jadi ke tak...klw ade kelas ari nie so balik lambat lagi lah nampak nye...tak dapat nak tengok cite Matahari...tapi tak pe poco-poco punye pasal tak pelah kan..memule join kelas poco-poco nie segan lah kan nak menari dah lame lame nie naik gian lak kan..makin lame makin ramai lah pulak yg nak join kelas nie...mentang2 lah kelas nie free so ramai lah yang nak menjoin kan diri kan...

ok lah ye cukup lah ye nnt Nadia sambung lagi lah ye....

p/s: best g kelas poco-poco coz ramai lelaki kacak2 join...hahhaha mane lah tau kan jumpe jodoh lak kan...
TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment