Jangan Lupe Follow tau!!!

Friday, June 12, 2009

Poco-Poco Time.....

Best nye jap lagi ade kelas poco-poco lagi...Minggu nie start ari isnin sampai ari jumaat mesti ade kelas poco-poco nie yg best nie...menari poco-poco nie boleh jadi gian tau yelah sekarang nie asal berdiri je misti nak goyang je kaki nie...hahhahha fill sentiasa on nie...gian gian...disebab kan minggu nie ade poco-poco so mase g gim pon dah tak de...sebok ngan poco-poco je...tapi tak pelah poco-poco pon still berpeloh gak...

Semalam pon Nadia g gak kelas poco poco nie...tp semalam cam tak de mood lah pulak.....nak tau kenape?? coz semalam ade lah sorang kakak nie yg membuat kan mood nadia yg memula datang berkobar2 tetibe abis kobar nye bile tengok perangai kakak nie yang perasan bagus...eeeee Nadia tak suke lah orang yg cam nie...Nak tau die buat ape yang membuatkan Nadia menyampah gile...Ade ke patut die asik nak merungut je mulut die 2....asal kan orang lain silap langkah je die membebel lebih dari cikgu lak...bukan sekali tp banyak kali dah..bukan Nadia terase bile die merungut 2 tp rase cam tak best lah kan orang nak gelak2 pon die asik nak suruh orang serius je...eeee tak suke...tak suke....

Nadia harap lah ari nie die tak datang lah kelas lah kan..menyampah..hihihii...bukan Nadia tak suke kat die tp menyampah je...

p/s:Ari nie pon Nadia agak sebok gak nie..nak kemas opis coz opis nie dah nak pindah....kiteorang dah dapat kilang baru...kat Batu Caves...bukan kat dalam Batu Caves tau tp kat depan die je...khikhikkhikhi

TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment