Jangan Lupe Follow tau!!!

Monday, June 22, 2009

SeLAmaT Hari BaPA


Semalam 21/6/2009 Kite orang sambut Hari bape...Sambutan nie khas dibuat untuk Ayah Dhe, Abang, N Abg Ayip....Kakak lah yang bersungguh nak sambut hari nie...Lantak lah dah Dhe Masak so kite makan je lah...Sedih lah jugak kan orang lain sambut Hari Bape ngan Family sendiri but Nadia..Tak berkesempatan nak sambut hari bape nie ngan keluarge sendiri...klw lah abah ade mesti kiteorang dah balik kuantan sambut hari bape nie ngan abah,mak n adik adik...

Sedih??? ...tipulah klw Nadia kate tak sedih kan...Sedih lah jugak tapi nak buat camne menagis pon dah tak gune gak kan...Dah 3 tahu kot Nadia n adik2 tak sambut hari bape nie...Selalunye lah kan kite orang klw sambut hari bape nie..kiteoang just buat makan-makan n potong kek je...walaupun just buat kecil-kecilan tapi amat bermakne untuk kiteorang...Bilelah kan mase2 bahagie nie akan berlaku lagi..Nadia tahu semue nie mustahil untuk Kami adik beradik akan lalu lagi...Tapi Nadia akan pastikan kite orang akan menyambut hari bape nie lagi walau sekali saje lagi...

Abah??? klw ingat2 balik lah..abah mmg cool orang nye...Ckp je nak ape mesti die membebel2 dulu tp die akan kasi jugak lah ape je kite nak...Abah mmg tegas orang nye biaselah askar lah kate kan...Klw mase sekolah dulu...klw cikgu ckp sape hero anda Nadia mesti jawap "Abah saya cikgu..." Yes Abah Nadia lah Hero Nadia Dunia Akhirat...Walawpon die sekarang dah tak de...Tak de lagi dengan erti kate yang lain....
TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment