Jangan Lupe Follow tau!!!

Tuesday, June 16, 2009

Hari yang Mencabar Gak lah...


Hahhahhah tajuk nak gempak kan....Nak jadi kan cite lah ari nie kan motor buat hal lah pulak...hahhahha..nak tergelak pon ade gak lah kan...dah siap berbye-bye ngan syawal n adam time duduk je kat atas motor terus je die tak de angin nasib baik lah Ayah Dhe perasan klw tak tak pasal2 kene termenung kat tepi jalan...hahhahhah

Pas2 Ayah Dhe pon mengofer kan diri nak hantar motor 2 kat kedai...die kata follow pakai motor die je...pas2 pegi semue kedai kat Kampung Nakhoda 2 semue takbukak lagi coz still pagi kan...kene lah meneruskan perjalanan g kedai kat kampung sebelah...bukan jauh pon just 2 minit je kot naik motor 2...pas2 cine 2 pon suruh lah tukar tayar2 sekali die kate tayar 2 dah botak..Nak buat camne tukar jelah kan...

hai..kire punye kire last last kene bayar 75 hinggit..So eja lah kene bayar dulu..hahhahhah Nanti cukup bulan Nadia bayar lah kat eja ye...Nak buat camne Nadia pon dah pokai dah nie..baru semalam bagi kat edy 50 hinggit buat belanje kat U die....ingat kan boleh lah 50 hinggit 2 sampai hujung bulan tp nak buat camne kan...Takpelah manelah tau ade rezeki yang lain ke kan...Kite bagi orang duit yang kite ade mane lah tau nnt orang lak bagi kite duit lagi banyak ke manelah tau kan bukan nak...Sapelah nak bagi Nadia duit nie ye..hahhahahh....

p/s: Adoi agak kelaparan lah ari nie..Tunggu eja g beli Laksa kat Mid Velly....Die kate leh sampai sebelom lunch..kite tengok camne takot2 balik kang baru leh makan...

TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment