Jangan Lupe Follow tau!!!

Tuesday, July 12, 2011

Movie: Transfomers Dark Of The Moon


Hi semua setelah lame tak ber hang out with my twin.. So kami ber setuju utk pergi Times Square.. hahhahha ayat nak formal.. hihihih ape lagi kan dah memandangkan sekarang org sedang sebuk bercerita pasal transformers so kami pon mengedikkan diri nak tengok cerita nie.. In 3D lagi kami tengok tau.. sebenarnya bukan nak cerita pasal movie nie sangat pon tapi nak bercerita pasal panggung wayang kat Times Square.. hihihihihi..

Mase kami beli tiket kat counter Nadia tak perasan pon kami dapat hall berape sehinggalah lagi 30 minit tergerak nak lepak awal kat depan pintu masuk wayang.. Tertibe tengok tiket.. hall kami hall max.. mengelabah kucing kami seketike.. Rupe2 nye hall max nie kat tingkat 10...

Sampai2 kat tingkat 10 lagi lah kami terperanjat coz selame nie tak tau pon kewujudan hall max nie.. tapi sumpah Nadia cakap hall die memang super bigger beb.. n super gempaq.. memang besar gile screen die.. Memang kagumlah seketika.. hihihihi..

ha nie lah hall die.. besar gile kan.. Nie pon Nadia capture
separuh je.. cozz pakai bb je.. hihihi

Nie pulak untuk mengedik.. gambar nie
terpaksa die gelapkan coz muke berminyak..
hihihihihi :P

Amacam besar tak hall die.. memang besar sehinggalah mase Nadia jalan kat depan screen depan die tu rase gayat gile coz kat susur jalan tu macam ade jurang yang sangat tinggi.. hihihihi...

Ok cukup cerita pasal hall die mai Nak cerita pasal movie nye pulak ye.. memang best lah aksi2 nye kan.. sungguh gempak.. dan 3D die memang best.. Nadia rase kalau tenguk Transformers nie tapi tenguk wayang biase memang tak best kot.. Sungguh berbaloi lah kalau tenguk cerita nie in 3D..

tapi yang memuskilkan Nadia.. cerita nie best tapi si syawal my nephew boleh die tertidur.. hahhhhaha.. mungkin die terlalu kusyuk tenguk sampai tertidur.. Ok lah sampai disini aje ye cerita kite.. hihihihi..

p/s :- tak sabar nak tunggu Malaysia nie buat panggung untuk 4D.. Agak2 korang tahun berapelah kan wayang 4D akan wujud kat Malaysia..hihihi..



TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment