Jangan Lupe Follow tau!!!

Wednesday, July 20, 2011

Ladybird


Hi semua Salam 1Malaysia..

Bangun pagi nie terus makan rambutan.. hihihihi biase lah kan kalau dah start musim buah nie.. breakfast ke lunch ke event dinner mesti nak kene start dengan makan buahan tempatan nie kan.. hihihih kalau tak asik apple lah anggur lah.. western lah kan.. hihihihihi..

Ok actually Nadia bukan nak cerita pasal rambutan tapi pasal Ladybird.. Bukan ape mase melangkah turun dari motor Nadia nyaris2 nak terpijak si Ladybird nie.. Nasib baik penglihatan Nadia berada di tahap kepujian kalau tak memang dah arwah dah ladybird tu.. hihihihi..


Okey ini adalah gambar perhiasan saje..
Coz tadi tak sempat nak capture.

Mase Nadia ternampak Ladybird tu kan terus Nadia terdetik..

"ish dah lame gile tak nampak ladybird nie.. ingatkan dah pupus.. "

Betul.. memang dah lame gile Nadia tak nampak Ladybird nie.. kalau tak dulu mase sekolah setiap pagi jumpe Ladybird nie lepak kat pokok bunga kat laman.. tapi sejak duduk KL nie.. memang tak lah kan.. walaupun rumah kat sini ade jugak pokok bunga.. kenape ek.. Ladybird tak boleh hidup ke kat KL nie.. hihihihi.. tak logik lah pulak.. Atau pun Nadia yg tak bernasib baik untuk bertembung dengan si ladybird nie..

Ingat lagi mase sekolah rendah.. Nadia ngan kembar Nadia kalau on the way nak g sekolah nampak Ladybird nie, kite orang berebut nak tangkap.. dah tangkap bukan nak buat ape pon just suke tengok die merayap kat telapak tangan.. memang tak de motif pon perebutan kami tu.. cume akan menyebabkan sape yg tak dapat tu akan mungcung sepanjang perjalanan ke sekolah..hihihihi..



p/s :- eam pagi nie my twin gerak ke jakarta.. eam bosan doh seminggu pulak tu die pegi.. ^.^'


TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment