Jangan Lupe Follow tau!!!

Friday, July 1, 2011

Entry tak bertajuk..

Gambar nie pon tak bermotif..
hi Semua..

Salam Jumaat yang mulia..

ok entry nie memang tak nampak kemotifan.. coz tuan blog nie sekarang dalam ke blur an yang sangat melampau.. hihihihi.. disebabkan hari nie adalah hari pertama start keje kembali dan hari nie banyak bende nak di uruskan... terutama sekali nak bodek kat boss nak mintak cuti panjang lagi.. hihihihihi...

agak2 korang lah kan boss I nak kasi ke tak?? tapi sebenarnya Nadia dah post email kat die.. dengan memberi kate2 yang sangat manis.. dengan harapan die akan pengsan dan terus kate

"Ye Nadia awak boleh sambung cuti lagi seminggu.."

jangan nie pulak ayat die..hahhahha...

" Ye Nadia awak boleh sambung cuti seminggu dan jangan datang2 lagi.."

tak ke mengundang nahas untuk kami sekeluarga.. hahhahha coz Nadia akan menjadi peganggur lagi.. hahhhahha...

p/s:- Dan Nadia sedang membodek boss untuk mintak gaji awal.. hahhha.. doa kan Nadia dapat ye..



TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment