Jangan Lupe Follow tau!!!

Thursday, July 21, 2011

K-pop : Hello Hello - FT Island

Assalamualaikum Semua..

Hari nie tak de mood sangat.. eam rase macam nak demam.. huhuhuhu sebab terlebih makan durian ngan rambutan ar nie.. Tapi bagi Nadia lah kan kalau musim buah-buahan tapi kalau tak demam memang tak sah.. hihihihi.. nie semua bahana sebab makan, macam tak pernah jumpe buah2 nie semua..

Ok Nadia rase macam dah lame gile tak post pasal Korean movie kan kalau tak dulu rase macam blog nie adalah milik sang pemuje Korean habis-habisan.. huhuhuhu ok sekarang Nadia nak kongsi lagu baru yang Nadia agak suke dengar bile stress.. memang layan lah kalau dengar lagu nie..

Lagu nie lagu agak baru dari FT Island.. Nadia tau sape yang suke k-pop secara automatic akan kenal group yang best nie kan.. Nadia rase lah kan lagu nie keluar dalam bulan may 2011 ari tu.. So mai kite layan lagu nie.. Nadia sediakan sekali lyric die mane lah tau ade yg nak ber karaoke ke kan..


video

Anyeongirang mal Hello Hello ijen Goodbye Goodbye

Mariya saranghandan mariya mot ineundan mariya
Dashi doraoran mariya
Aniya ije waso igon aniya nowa na jongmal saranghaetjana

Nobody Nobody Nobody No one no bakken opso
Shimnyoni jimnado gangsani byonhaedo no bakken opso
Baboya nal boran mariya onuldo norul hyanghae sorichyo

Anyeongirang mal Hello Hello ijen Goodbye Goodbye
Ijuryogo jakku aerul ssodo guge andwae
Nan hello hello oh non goodbye goodbye
Ajik kkaji norul saranghandan mariya

Mariya bodo shiptan mariya mot bonaendan mariya
Jebal gaji mallan mariya
Aniya ibyoriran marun aniya nowa na ajik saranghajana

Annyongira maramyo dagawatta
Sarangiran mallo nal baboro mandurotta
Hamkkehan shiganun nol mot itgen mandurootta gurigo ttonagatta
Nobakke omnun naege non tto darun annyongul malhanda

Gojitmal nal bogo marhaebwa jongmal nal ttonal goran marini

Anyeongirang mal Hello Hello ijen Goodbye Goodbye
Ijuryogo jakku aerul ssodo guge andwae
Nan hello hello oh non goodbye goodbye
Ajik kkaji norul saranghandan mariya

Everybody say La La La
Everybody say Ha Ha Ha
Everybody say Ta Ta Ta
Everybody say Hello Hello Hello
Naega nol burul ttaen Hello niga nal burul ttaen Goodbye
Uri soro darun sulpun insamal

Saranganikka Hello Hello andwae Goodbye Goodbye
Jaburyogo hamyon morojinun naye sarang
Nan Hello Hello oh non Goodbye Goodbye
Onuldo wechinun nol burunun insamal

Hello Hello ijen Goodbye Goodbye
Ijuryogo jakku aerul ssodo guge andwae
Nan Hello Hello oh non Goodbye Goodbye
Ajik kkaji norul saranghandan mariya


p/s:- bulan nie tak dapat beli movie korea baru coz dah nak raye so kene saving nak beli baju raye adik-adik ku.. eam tapi tak pe mai lah kite berdoa agar dapat duit raye dari company so boleh lah beli movie korea baru.. huhuhuhu..




TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment