Jangan Lupe Follow tau!!!

Tuesday, May 3, 2011

Nak Cari Kerja Baru Boleh??


Hi Semua..

Sepanjang minggu nie Nadia agak stress.. Stress yang sangat jahat sehingga kan kepala rase nak pecah bile terfikirkan.. hihihih statement nak gempak kan.. hahhahha.. tapi sememangnye Nadia sangatlah stress sejak dua menjak nie.. Rase nak panjat batu caves tu sambil jerit kuat2.. hahhhah.. Nasib baik lah teringatkan tangga-tangga yang patut di daki sekiranya nak naik ke batu caves tu.. hihihihi..

Memanglah kalau seseorang tu dah start bekerja memang tak dapat dielakkan dengan stress bila bekerja.. so Nadia pon same lah kan hahhahh.. tapi stress nie lain sikit coz company nie macam dah nak bungkus je kan so Nadia rase Nadia patutlah membungkus segala barang Nadia sebelom di tendang keluar dari office nie tanpa gaji.. hihihi bunyi macam pentingkan diri je kan.. Tapi terpaksalah pentingkan periuk nasi sendiri..hihihi.. walaupon Nadia dah kerja kat sini hampir 5 tahun.. eam nak buat camne kan ingat nak kerja kat sini sampai umur layak bersara tapi apekan daya tidak kesampaian..hihihi..

So sekarang stress bertambah coz nak fikirkan nak kerja kat mane pulak..hihihih dan terpaksa fikirkan gaji yang akan bermula dari bawah kembali.. waaaaaawaaaa rase nak nangis pon ade gak.. Oklah agak-agak kalau ade boss u all nak berhenti kerje cakap ye.. hihihihi.. mane lah tau Nadia boleh jadik boss u all pulak.. hihihihi..

p/s:- ade tak kerja yang tak perlu interview?? lemah badan bile nak fikirkan bab interview nie.. :(


TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment