Jangan Lupe Follow tau!!!

Monday, May 30, 2011

Entry Pertama Setelah Lame Menyepi....

Hi Semua..

Rindu gile kat blog ku nie.. Memang lame gile tak dapat mengup-date blog nie.. bukan malas ye tapi Nadia tak de kesempatan nak mengunakan laptop nie.. hihihihi so untuk permulaan Nadia kene lah merajinkan diri untuk berblog-walking kembali.. hihihihi..

ok Nadia nak berblog-walking jab.. so kepada sesiapa yang masuk ke blog Nadia secara tak sengaje dan meninggalkan jejaknya Nadia nak ucapkan terima kasih lah bebanyaknya.. Sekurang2 nya tak lah bersawang sangat blog Nadia nie.. hihihihi

p/s:- Eam dapat tau pujaan hatiku dah melanjutkan pelajaran ke US... Tu pun dapat tau dari bakal mak mertua ku je.. hahhhahha sedih but still gembira.. *motif?*

TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment