Jangan Lupe Follow tau!!!

Friday, May 6, 2011

Pameran Pengantin Malaysia 2011


Hi semua..
Salam 1 Malaysia...

wah Pameran pengantin Malaysia dah kembali weh.. Jom ape nak tunggu lagi jom lah kita semue serbu selayang mall hujung minggu nie.. hahhahha dah macam iklan nie bunyi nye.. hihihihi.. Kalau ikotkan poster tu memanglah dah nampak dah tema nye kan.. hijau apple.. memang lah sweet kan..

memang nielah warna tema yang Nadia tunggu kan coz kalau ikot kan Nadia tema wedding Nadia nnt memang nak bertemakan apple hijau.. siap bagi buah tangan apple hijau sorang sebijik.. eam ok tak?? hihihihi angan2 yang tak tau bile akan tercapai.. hihihi..

Pameran kali nie agak lain sedikit coz selalunya kalau event2 kita akan disajikan dengan bajet yang agak memeranjatkan tapi kali nie bajetnye mampu milik mesti murahkan pakej2 yang akan di offer.. so ape lagi kepada sesape yang nak kawin tapi bajet agak ciput jom lah singgah selayang mall hujung minggu nie.. mesti puas hati punya lah..

kalau nak tau lebih lanjut boleh tekan kat sini... SINI.. Ok Nadia chow dulu ye nak berangan wedding Nadia dengan si dot dot dot.. hahhhahhha..

p/s:- eam ingat nak singgah lah sabtu nie.. bukan jauh pon naik teksi tak sampai 10 hinggit.. kalau naik bus pulak tak sampai 2 hinggit..hahhhahha...


TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment