Jangan Lupe Follow tau!!!

Tuesday, May 31, 2011

Penantian Satu Penyiksaan


hahhahhaha tajuk tak tahan kan.. hihihihih..

Nak tau ape yang Nadia nantikan sampai menjadi penyiksaan jiwa raga? hahhahah biaselah dah hujung2 bulan nie nak tunggu ape lagi kan.. semestinyalah Nadia sedang menantikan gaji..hhahahha.. berdebar2 nak tunggu penyerahan gaji untuk bulan nie.. bayangkan lah Nadia hanya masuk office seminggu je.. selebihnya Nadia banyak menghabiskan mase kat rumah..

Agak2 lah kan boss Nadia nak bagi gaji full ke atau 1/2 ke atau 1/4 ke.. eam memang berdebar2.. eam Nadia harap2 lah kan boss Nadia bagi 2 bulan gaji..hahhahah.. kalau lah boss Nadia bagi 2 bulan gaji full mau meloncat Nadia.. happy jugak kan kalau dapat 2 bulan gaji.. hihihih.. tapi tu lah motif? boss nak bagi gaji 2 bulan..hihihihihi..

Tapi tulah Nadia tak lah harap sangat nak dapat gaji 2bulan sekali gus dapat sebulan full pon ok gak.. hahhaha.. jangan die bagi RM200.00 je sudah mati kutu teman kalau macam tu.. dah lah banyak projek nak buat bulan depan.. eam tapi tulah malas nak fikir.. hhihihihihi.. tapi malas2 nak fikir pon sebenarnya terfikir jugak.. eam hentah lah labu.. ok lah nak chow dulu.. Nadia nak berBW jab.. :)

p/s:- sekarang tengah gile2 main sudoku.. dulu gile jugak main sudoku nie sekarang lagi teruk coz dah sampai level gile2..hahhahhahha


TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment