Jangan Lupe Follow tau!!!

Tuesday, March 29, 2011

Drama Korea : Playful Kiss (YouTube Version)

Hi semua Salam Satu Malaysia..
Annyeong-haseyo

Rase macam dah lame gile tak update blog nie.. hihihihi.. bukan ape internet macam siput so memang lah malas nak mengupdate blog.. So hari nie Nadia dah boleh berinternet memandangkan internet dah kembali normal.. hihihihi..

ok jom cerita pasal drama korea lagi.. hihihi kali nie agak special lah coz Playful Kiss version youtube.. memang u all tak kan jumpa kat kedai cerita nie.. tapi tak tau lah pulak kalau nnt die orang nak VCD kan cerita nie.. but Nadia sure belom ade lagi cerita version nie kat kedai.. coz dah hampir 5 buah kedai VCD Nadia pergi satu pon tak ade.. Saje je lah kan nak buat collection. hihi.

Cerita nie Nadia layan kat ViiKii lah semestinya kan.. ok sape nak tengok boleh tekan sini.. Viikii..
ok version youtube nie ade 7 episode semuanya.. tapi version nie tak lah jalan ceritanya bersambung-sambung.. version nie just satu episode ade 10 minit so habis satu episode masuk episode baru dah cerita lain pulak.. hihihihi..

ok episode yang paling Nadia suka adalah mase hari jadi Oh Ha-Ni.. memang lah cute sang jejaka mendengdangkan lagu selamat hari jadi..hahhhha.. Nak buat cam ne kan dah memang sang hero kacak.. hihihii.. ok chow..

p/s :- ade sesape nak nyanyikan lagu selamat hari jadi kat Nadia?? ok boleh belajar kat dalam cerita nie ye.. hihihi.. Fighting!!


TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment