Jangan Lupe Follow tau!!!

Tuesday, February 22, 2011

Padang Layang-layang Kepong..

Hi semua...

Nie adalah entry pendek dan nie adalah entry mengedik kan diri sendiri..

Ahad hari tu Nadia ngan sepupu sempat meluang kan mase melepak kat Padang Layang-Layang Kepong.. (Alah yang kat highway nak g sungai buloh tu).. So dengan gedik nye kami belari2 kat tengah padang main layang-layang.. Lantak lah kan ade yg nak kate kami nie gedizz.. dah name nye beriadah so ape lagi kene lah berlari nak keluarkan peluh.. walaupon mase tu kami pakai jeans..hahhahh

ok ape lagi jom layan gambar.. :)


Sementara tunggu angin keluar kami main buih dulu..


Si gemok muncung coz layang2 die tak naik coz tak pandai..




Filling2 jab...


Hari dah nak gelap barulah angin keluar..

ok dah tu je.. kan dah kate nie entry pendek so mane boleh panjang2 kan..hihihi..

p/s:- Internet dah slow coz dah nak habis limit.. so buat mase nie tak leh nak berblogwalking sangat.. *stress*

TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment