Jangan Lupe Follow tau!!!

Monday, February 28, 2011

Lagu : Cuma Aku - Heliza Helmi

Hi semua Salam Satu Malaysia...

Sangat suka dengar lagu nie.. dan tetibe Nadia suka pulak dengan kegedikan nye.. hahhah memang cute lah heliza dalam video clip nie.. tetibe rase cemburu dengan mata die yang galak tu.. *tetibe kan*


ok ape lagi jom kita layan lagu nie.. memang terbaik dari Heiza lah kan..

video


Aku suka kamu, aku cinta kamu
Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku
Aku kenang kamu, aku bayangkan dirimu
Aku rindu kamu tapi kamu tak rindu aku

Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang
Apa kata kamu, mahu undur atau maju
Mungkin cuma aku tapi kamu belum tahu

Untuk apa cinta jika tidak sudi
Untuk apa kasih jika tak memberi

Aku suka kamu, aku cinta kamu
Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku
Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang

Untuk apa cinta, jika tidak sudi
Untuk apa kasih, jika tak memberi

Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih jika tiada sayang

Untuk apa cinta, jika tidak sudi
Untuk apa kasih, jika tak memberi
Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang

p/s:-hari nie tak de mood nak bekerja..hihihi.





TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment