Jangan Lupe Follow tau!!!

Monday, October 25, 2010

Cuti-cuti Cinta

Hi Salam Pagi Isnin...

Semalam Nadia sempat pergi tengok cerita Cuti-Cuti Cinta...Eam cerita nie best jugak...hihihihi tak terlalu berat....Penuh dengan aksi-aksi komedi...Memang tak kering gusi beb tengok cerita nie...hihihihih..

Ok nak tau tak cerita nie cam mane??... bosan lah pulak asik nak ceritakan senopsis die je kan...Ape kata Nadia cakap ape yang seronoknye cerita nie...hihihihihi..

1) Farid Kamil yang belakon mesti lah best kan..huhuhuhuh... :)

2) Ada dialog-dialog yang lucu..(kelakar+ selamber = ketawa terbahak-bahak lah kami...) wakawaka.. memang kelakar lah si Farid Kamil...Selamber je die kate " tu nasi lemak 50 sen".. :D

3) Ade watak si lembut yang di lakonkan oleh Cat Farish...Ha bayangkan lah lucukan si cat farish bawak watak lelaki lembut...memang lucu..

4) Si Nora Danish yang jadi perempuan kaye yang belagak..memang berjaya lah si Nora Danish nie jadi kerek..semua tak kene semua nye salah kat mata die....eam memang sesuai lah watak nie ngan die..hihihihihi

5) Ada watak-watak sampingan yang juga kelakar...hihihihihi...

So bagi Nadia cerita nie memang best lah...hihihihi rase nak tengok lagi cerita nie...Ape lagi sape yang belum tengok cerita nie baik tengok...hihihiihih kita kenalah sokong film-film malaysia kan..Pada mata Nadia lah kan film-film Malaysia sekarang memang ade nilai yang tersendiri...



Tengok poster pon
dah tau kan cerita nie kelakar..hihihihi

p/s: Lambatnye gaji..eam...






TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

6 comments:

  1. memang best... 4 bintang..hihihih :)

    ReplyDelete
  2. ooo... lau mcm nie bleh la tinguk...
    nak tengok tp takut tak syok plak..

    nampaknya dah tau dah kemana arah tuju wekeend nie..

    thanks nadia.. (^__^)

    ReplyDelete
  3. nadzirah:- memang ok lah cerita nie...rase berbaloi tengok cerita nie..hihihi :)

    ReplyDelete