Jangan Lupe Follow tau!!!

Monday, October 18, 2010

Best Gila !!!!!!!!!!

Hi semua Salam 1 Malaysia & Selamat Hari Isnin..hihihihi

Semalam Nadia & my twin sempat pergi tengok cerita Jangan Pandang Belakang Congkak 2... Memang best gile cite nie...huhuhuh (nie bukan ayat bodek).... Memang cite nie boleh buat kite release tension tau...hihihihhi mane tak nye sepanjang cerita Nadia gelak..hhahhaha... Memang berbaloi lah tengok cite nie...

Cam seram je kan tengok....
Tapi sebenarnye lawak tak hingat...hihihii

Nak tau cite die cam ne? Ha meh Nadia cerita kan....ha ape lagi duduk lah tutup lampu sekali...hihihiihi..

si punai (Lan pet pet) dengan si Chat (cat farish) setiap malam mimpi seram...So diaorang pon fikir diorang nie dah terkene badi....Nak di jadikan cerita diorang nie carilah bomoh nak hilang kan badi nie... lepas satu-satu bomoh diorang pegi satu pon tak berjaya...sehinggalah mereka didatangi oleh tok wan(piee) mereka... Tok wan mereka cakap klw nak berubat pegilah ke utara dan cari tok bomoh yang nama nya 'tok moh ketari' (bob kuman)...

So diorang nie pergilah ke utara dan cari TOK MOH KETARI!!!... Rupa-rupanya tok moh ketari nie adalah kawan tok wan mereka...So tok moh ketari nie pon setuju nak ubat kan mereka dan menurunkan ilmu-ilmu pembomohan kepada mereka memandangkan tok moh ketari nie dah agak uzur....Sepanjang mereka belajar macam-macam kejadian pelik berlaku (walaupon pelik tapi kelakarnye tetap ade) hihihihihihi...

Ha sampai kat sini je lah Nadia nak cerita...coz takut cite sampai habis pastu u all tak mo tengok cite nie lagi...hihihihih....Ha ape lagi pergi lah tengok cite nie...memang berbaloi-baloi...hihihihi...

p/s:- Pagi nie cuaca agak mendung...boss pulak pagi-pagi dah sampai...eam tak tau nak buat ape...



TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

2 comments:

  1. ayna dah tgk cter ni jugak..best la..pandai pelakon dye berlakon.maju filem malaysia..
    hehe..

    ReplyDelete