Jangan Lupe Follow tau!!!

Tuesday, December 3, 2013

Matahari, Hujan & Pelangi

Hi...

Hari nie mendung dan sejuk.. Selepas semalam seharian hujan tak henti-henti.. Seronokkan sebab nadia pon menganggur sekarang, sesekali melayan hujan tanpa rasa bersalah.. hiiiihihihihi ye lah kan selalunya kalau kat dalam office dengan guruh kat luar terus akan terucap..

"ha, nak hujan lah kalau kat rumah nie best nie boleh tido"..

Hiiihihihih tapi semalam seharian hujan.. Still jugak bangun kol 6:30 pagi dan tido balik jam 11 malam.. Tak de maknenye nak tido ke nak bermalas malas kat atas katil ke  kan.. hihihihihi

Entry nie di taip sambil dengar lagu Sendiwara cinta.. hihihihihih okey mungkin tak de motif cuma nak melayan perasaan..

 Mungkin hujan semlam akan ada pelangi hari nie? eam Betol kata org kalau melayan perasaan mmg boleh sakit jiwa.. Silap-silap boleh masuk rumah sakit jiwa kan.. Macam-macam masaalah melanda sekarang semua yang lama-lama kesalahan nak datang menuntut hukuman sekarang.. Eam tapi tak pe Nadia masih pegang pada ayat kat atas tu.. Rasa macam nak cepat-cepatkan masa dan berharap semua dapat selesai dengan aman dan tenang..

Okey lah kalau membebel memang lah macam tak de motif kan.. hihihihi dah mau chau dulu nak sambung mencari ketenangan jiwa..

p/s :- Sekarang Nadia nak mencari movie movie lama untuk ................ ":)

TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment