Jangan Lupe Follow tau!!!

Wednesday, April 6, 2011

Korea Movie : Baby & Me



Hi semua..
Salam 1Malaysia
Annyeong-haseyo??

Rase macam dah lame gile tak mengupdate blog.. Sebab kemalasan melanda.. hihihihi.. hari2 masuk blog tapi nak mengupdate entry tak de mood... ok kali nie Nadia nak cerita pasal movie korea yang baru Nadia tengok.. Tapi cerita nie dah lame Nadia beli tapi baru ade kesempatan nak tengok.. huhuhuhu kesebokkan yang melampau..

Ok mai Nadia cerita serba sedikit pasal cerita nie.. Disebabkan hero nye adalah Jang Geun Seuk yang sememang nye kacak lagi bergaye so bertambah2 best lah cerita nie.. hihihihi.. Dalam cerita nie Jang Geun Seuk memegang watak anak orang kaye yang bernama Joon Soo.. Disebabkan dia hidup senang so dia selalu menimbulkan masaalah dengan kawan2 nye disekolah...

Pada satu hari parents Joon Soo mengambil keputusan untuk keluar dari rumah supaya Joon Soo berdikari.. Pada malam parents Joon Soo keluar dari rumah Joon Soo pergi ke pasar raya untuk membuat persediaan party di rumahnya.. Mase sedang membeli belah tanpa di sedari Joon Soo sesorang sudah meletakkan baby kedalam troli die.. bersama2 baby tersebut ade di selitkan nota mengatakan itu adalah anak Joon Soo..

Bermula dari itu Joon Soo terpaksa menjaga baby(Woo Ram) tersebut sendirian.. Disebab kan tiada pembantu dirumah Joon Soo terpaksa membawa baby nye bersama2 kesekolah.. Tindakan Joon Soo itu telah mengundang kemarahan pengetua dan mengantung Joon Soo dari sekolah.. Keadaan menjadi lebih kucar kacir apabila Woo Ram tidak mahu minum susu formula.. So terpaksa lah Joon Soo kehulur kehilir mencari susu ibu..

ok dah sampai kat sini je lah ye.. Malas nak taip panjang lebar.. kalau nak tau selanjutnya boleh beli kat DVD shop ye.. bukan mahal pon just RM 19.90.. ok jom layan gambar si hero yang kacak lagi bergaye.. hihihihi..

Comel gile di senyum.. :)

Ciri2 kebapaan nye memang terserlah.. hihihihihi..

Cute gile..

p/s:- xoxo hihihihihih


TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

No comments:

Post a Comment