Jangan Lupe Follow tau!!!

Monday, August 9, 2010

Bila Penat Datang Bertandang




Hai Selamat Hari Isnin semua..terutama untuk si katak,si gajah n si dog..kerana mereka2 nie adalah pembace setia kat blog nie...asal masuk kat dlm blog nie mesti mereka setia menanti..hahahha...

Ari nie agak penat+ngantuk yang amat sangat...sebab ari sabtu n ahad sebok kat UiTM Shah Alam di dataran Mawar...penat gile beb...penat bukan sebab ramai orang tapi penat temenog..hahhahhahah kelakar gile memang event 2 x syok langsung..bak kate boss I..kite nie cam dah kene tipu..yelah organizer kate event ni gempak lah ape lah..tapi hampeh...bukan team kami je kate cam 2 bahkan team NSTP n Tabung Haji pon kate..sampai ade suare2 sumbang mengatekan bahawa " memang cam nie ke budak UiTM nie... nak datang event yg ade kat depan asrama pon malas.."...hiihihikhik yelah bukan nak menghine tapi 2 lah(tp dah TERhina dah ni)...hhahahha biar lah kan..asal kan satu ari nanti mereka2 nie dapat membangunkan lagi Malaysia nie ha..ok lah 2..


Balik dari event ni g cari maka n kat tak tau nak makan kat ane last2 Bos Nadia bawak makan kat McDonald kat Wangsamaju...pas makan terus balik..sampai rumah jam dah kol 2 pagi..huhuhuh memang penat gile beb..pagi ahad lak jam 6.30 pagi dah bangun balik coz nak tolong Mak cik masak..coz ade orang order nak makan selepas zohor..2 yg bertungkus lumus 2 nak menyiapkan untuk 50 orang makan...jam 12.30 tengah hari bos call nak gerak g UiTM lagi..bukan buat ape pon just lepak kat sane n dalam kol 5 petang we all packing lak semue bebarang nak wat alik opis pulak....pas2 sempat g makan+lepak (ade lah dalam 5 cawan sorang minum coz dari kol 8-10 lepak kat situ) kat Syed bestro di keramat..Sampai rumah kol 11.15 malam..so ape lagi tido time..memang sok dapattido mase nie..badan dah penat kan...

k lah sampai kat sini je lah ye..

p/s: sepanjang dalam perjalanan sempat tgk video Michael Jackson...layan abis sempat nyanyi2 lagi kat dlm kerete ngan anak2 bos umur 6 tahun..hhahah..
TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

2 comments: