Jangan Lupe Follow tau!!!

Wednesday, September 7, 2011

Air Mata di Pagi Syawal

Hi semua..

Tajuk kali nie agak over kan..huuhuhuhu.. Walaupon agak lambat entry kali nie tapi Nadia nak post jugak pasal raye nie.. yelah kan semua orang excited bile cerite pasal raye kan.. Raye kali nie kami sekeluarga sambut dalam keadaan kecil-kecilan je.. hahahhha bayangkan lah dengan Nadia yang masih mengganggur so ape lagi kan tahun nie baju raye sehelai je lah..hahhah

ok mai kite layan gambar raye keluarga Nadia.. yang kami sambut di Kuala Lumpur je.. Tanpe jiran sebelah menyebelah.. yelah semua jiran dah balik kampung.. yang tinggal cuma family Nadia je lah kat sini...huhuhuhuhu.. kalau ikutkan memang setiap tahun macam nie.. pagi raye je sunyi sepi kejiranan.. huhuhuhuhu...


Nie mase bermintak ampun..
Ape lagi drama air mata lah kan mase nie..

Nie pulak mase mengepou duit raye dari org yg bekerja..
so Nadia yg tak bekerja nie menyorok kat dapur ar..
huhuhuhuh

nie pulak mase nak bergambar..
yang telah memyebabkan tuan kamera mengamuk coz gambar banyak snap tapi tak berguna.. hihihihihi


ok sampai kat sini je dulu ye.. Nanti Nadia tambah entry lagi ape aktiviti raye kami di bandar kuala lumpur..hahhahhahha... Nak tau kami kemane tunggu ye entry lain..

p/s:- kenape ye Nadia tgk kat fb gambar raye kwn2 Nadia mase mintak ampun dieorg tak de drama air mate pon... hahhahhahah tapi family Nadia punya drama air mate di pagi syawal nak dekat 2 jam..



TERIMA KASIH BACA ENTRY INI, SILA LAH COMMENT..^_^

6 comments:

  1. huhu..bkn slalu dpt tgk drama air mata ni..hehe

    ReplyDelete
  2. banyak juga gambar yg cantik. maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  3. Hahahah, nice entry sis. Btw, selamat hari raya *walaupun dah terlambat untuk diucapkan* Oh oh if you dont mind, come visit my blog and be my follower. You got the link yayqah.blogspot.com ^^

    ReplyDelete
  4. ieyla:

    hi ieyla... memang pon setahun sekali kot..

    ReplyDelete
  5. Liza:-

    hi liza maaf zahir batin jugak... gambar2 nie semua di snap oleh seorang amatur yg berangan pro.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. yayqah:-

    hi yayqah...
    tq singgah blog akak.. Selamat hari raye jugak utk yayqah.. ok nnt akak singgah blog yayqah dan follow...

    ReplyDelete